דמיון מודרך

אם כבר ליצור דמיון מודרך אז שיהיה מה שאני רוצה!
הרעיון בדמיון מודרך הוא להביא לכך שבאופן מכוון – נראה את הרצוי לנו, אם זה סכום כסף שאנו רוצים, או לשלם עבור משהו שנראה לנו בלתי אפשרי, או יעד בריאותי, או להיות נאהבים, הכל טוב, כל זמן שאנו איננו פוגעים באחר, או מנסים להשתלט על… מישהו.

כאשר הגוף שלנו רגוע ומשוחרר מן המתחים של היומיום, (כי נשמנו קודם, בתחילת המדיטציה), ואנו מדמיינים משהו שממש מרגיש לנו טוב ואנו שוזרים בתוכו את הרגש (זה החשוב מכל) הטוב שאנו מצפים שיהיה כאשר יש לנו את הדבר הזה, ממש כאילו כבר יש לנו את הדבר.

דמיון מודרך: אזהרה !

כאן אני אצרף אזהרת דמיון מודרך, אם תראה את אשר אתה רוצה אבל תשדר ברגש: "אין לי את זה" "אני: חולה, עני, לבד", וכו' הדבר אינו יכול להגיע. 
אם ביקשנו בריאות טובה, יש צורך לדמיין ממש איך, איזה רגש של שמחה יהיה כאשר הבריאות הטובה תגיע, אם זה הכנסה יפה, נדמיין איך אשמח כאשר היא תגיע, אם זה, לאהוב, איך זה מרגיש לי לאהוב, ולהיות נאהב, כן זה קשה לדמיין הרגש של מה שאין אבל בלי זה כל תרגילי הדמיון מודרך אינם מביאים לתוצאה.

עבודה על הרגש בדימיון מודרך

בדימיון מודרך יש ממש הכרח, כדי להביא את הדבר למציאות לחוש כאילו כבר השגנו את הדבר הזה, ואיזה הקלה, חופש, שמחה, מלוא אנרגיות, (אם ביקשת בריאות), איזה כיף יש בהשגת הדבר הנפלא שביקשת לעצמך.

ומכאן והלאה אתה יוצא לעבודתך (כדאי לעשות תרגילים של דימיון מודרך –קצרים! לא יותר מ15- דקות! בבוקר). וממשיך את היום ממקום יותר רגוע, יותר אוהב, ומחפש רק את הטוב בכל מה שאתה רואה, והיכן נמצאים הדברים שראית בדמיונות המדיטציה של הבוקר (מומלץ לקרוא את כתבת מדיטציה). אם תתמידו בכך 30 יום תראו תוצאות, והרי לכם סדנת דמיון מודרך ביתית.