דג דניס – פילה עם ירקות העונה

דג דניס – פילה עם ירקות העונה. 

מצרכים ל-4 אנשים :
– 4 פילטים של דג דניס טרי (ניתן לבקש ממוכר הדגים לפלט את הדגים)
– כף עלי טימין
– 3 גזרים חתוכים לרצועות דקות
– 2 פקעות שומר חתוכים לרצועות דקות
– 3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
– 3 שיני שום פרוסות דק
– לימון 1 פרוס
– מיץ מלימון
– מלח ים אטלנטי
– פלפל שחור גרוס
– רכז רימונים

אופן הכנה :
– מכינים 4 ניירות אפייה, אחד לכל פילה דג, על כל נייר אפייה מניחים מעט מתערובת הירקות שחתכנו ומתבלים אותם במעט שום,לימון,שמן-זית,מלח ופלפל שחור
– על הירקות מניחים את פילה הדג כשצד העור כלפי הירקות,גם את הדג מתבלים באותו תיבול כמו הירקות ומפזרים עליו מעט עלי טימין וכמה פרוסות לימון.
– את המנה נסגור בעזרת נייר האפייה כמעטפה ונוודא שהיא אטומה היטב.
– בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות נכניס את המעטפות למשך כ-45 דקות.
– על כל צלחת הגשה נניח מעטפה,נפתח ונזלף מעל הכל מעט רכז רימונים.
בתיאבון.